Mehmet-Sündüs İçli İlkokulu

Telefon :
Belgegeçer : 0 432 551 23 15
WEB https://mehmetsndsicli.meb.k12.tr
Adres : SAVACIK MAH. SAVACIK KÜME EVLERİ MEHMET SÜNDÜS İÇLİ İO NO33 GÜRPINAR / VAN
VİZYON : BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ ve KENDİNEGÜVENEN, GİRİŞİMCİ BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK ve ONLARA 21. YÜZYILINGELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK ve BÖLGEMİZDEKİ İLKÖĞRETİM OKULLARI ARASINDA OKULUMUZU EN ÖNDE TUTMAK!İSTİYORUZ Kİ;Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda öğrencilerimize: -Bilgiyi edinme yollarını, tüm teknolojik imkanlardan nasıl yararlanacaklarını ve nasıl kullanacaklarını göstermek, -Demokratik bir yönetim anlayışıyla hareket ederek öğrencilerin yönetime katılımını sağlamak, -Kendilerine değer verildiğini hissettirmek, -Paylaşmayı, uzlaşmayı ,bilgi edinmeyi, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü ve karşılıklı etkileşmeyi öğretmek.
BAŞARILAR :

Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : SOBALIDIR.
Lojman : Sobalıdır. Sayısı:2
Servis :
Ulaşım : Ulaşım öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : VAN İLİNİN GÜNEYDOĞUSUNDA, GÜRPINAR İLÇESİNİN KUZEYDOĞUSUNDA YER ALMAKTADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : VAN İLİNE 44 KM, GÜRPINAR İLÇESİNE 22 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :